De-kleur-is-er-de-smaak-nog-niet

De kleur is er, de smaak nog niet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Zoals te zien op de foto is ons eerste ras Bellise al lekker rood aan het worden. Toch moeten we nog héél even wachten… We zijn deze week begonnen met smaakproeven en de zoetheid heeft nog een aantal dagen nodig. Zodra de kersen goed genoeg zijn, dan pas starten we met de verkoop. Dat is ook het voordeel van het hebben van kersen onder een hagelkap, als er regen komt hoeven wij niet meteen te plukken om de oogst binnen te halen, maar kunnen we onze kersen de tijd geven voor de beste smaakontwikkeling.

Regina zet ook roodverkleuring in

Ons ras Regina zet de achtervolging in. Zoals te zien op de foto hieronder ligt de Regina achter op de Bellise en Merchant, maar dat is ook juist de bedoeling. Zo wisselen onze rassen elkaar af en kun jij bij ons in de zomer op zijn minst zes weken genieten van verse kersen.

Nog 10 dagen

Aan de hand van onze smaakproeven denken wij dat Bellise over ongeveer tien tot twaalf dagen rijp is voor verkoop! Het ligt er maar net aan hoe hard het gaat de komende dagen, want zodra Bellise rijp genoeg is, starten we met de verkoop. Houd dus onze website of social media in de gaten!

We hopen je snel persoonlijk te kunnen begroeten op ons kersenbedrijf,

Groeten Jo & Monica

Bellise

Kersenras-Bellise-donkerrood

Regina

Kersenras-Regina-geel-rood
Kersenvriend

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Meld je dan aan als onze Kersenvriend!

Als Kersenvriend ontvang je:

Wij zullen je niet spammen. Lees onze privacyverklaring.