Bedankt-einde-kersenseizoen

Het kersenseizoen is voorbij

Wat was het een bijzonder jaar. Al onze trouwe klanten mogen ontmoeten, en nieuwe klanten mogen begroeten. Klanten uit heel het land en erbuiten. Het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Ook voor het begrip dat proeven niet mogelijk was dit jaar, hopelijk kunnen we dit volgend jaar weer invoeren. Alle mooie complimenten die we kregen hebben diepe indruk op ons gemaakt, en ons veel nieuwe energie gegeven om ons 100% en meer te gaan inzetten voor het volgend kersenseizoen.

Voor dit alles zeggen wij: BEDANKT!

We hopen iedereen weer gezond en wel in 2021 te mogen begroeten. Jo gaat alweer aan de zomersnoei beginnen zodat onze bomen ook nog van de vele zonnestralen kunnen genieten. Voor nu zeggen wij bedankt en tot ziens!

Jo, Monica en team

PS: Houd onze social media in de gaten voor de start van het volgend seizoen. Maar ook op de pagina kersen kopen kun je terugvinden of wij alweer geopend zijn. Die pagina wordt dan geüpdatet met de laatste informatie.

Delen is lief 😇

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.