Kersen-kopen-Beekdaelen

Kersen kopen nabij Beekdaelen

Vanuit de voormalige gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen – de huidige gemeente Beekdaelen – bent u in korte tijd bij ons kersenbedrijf in Klimmen. Gedurende het kersenseizoen kunt u ons kersenbedrijf nabij Nuth en Schinnen bezoeken. Centraal gelegen in de regio bieden wij dagverse kersen met de beste smaak.

Daarom kiest u voor Kersenbedrijf Schaepkens

• 14 dagverse rassen kersen gedurende het seizoen.
• Jaarlijkse gezellige kersenplukdag.
• Optimale aroma’s van de verschillende rassen.
• Optimale rijpheid door regenkappen.
Ons verhaal >

Optimale smaak kersen en veel verschillende soorten

Wij zorgen voor de beste kersenrassen. Ons assortiment is geselecteerd op smaak. Zodra de kersen in de verkoop liggen, dan zijn ze op kleur, smaak en met steel geplukt.

Door de regenkappen over onze kersenboomgaard kunnen wij onze kersen ook langer laten hangen. Dit zorgt mede voor de optimale rijpheid van onze kersen. Dit merkt u vervolgens terug in de smaak. Proef het zelf!
Onze kersen >

Met 14 verschillende soorten kersen hebben we voor ieder wat wils. Vroeg, midden en laat in het seizoen hebben wij een onderscheidend aanbod aan verse kersen. Heeft u uw favoriet al op het oog?

Bezoek onze kersenboomgaard

Koop uw kersen vers bij de boer direct vanuit onze kersenboomgaard. Dagvers de rassen van hét moment in het seizoen in onze pop-up store. Ons kersenbedrijf mét jaarlijkse kersenplukdag is de place to be tijdens het kersenseizoen.

Met veel passie en liefde verzorgen wij dagelijks onze kersenboomgaard. In onze pop-up store aan huis verkopen wij smaakvolle kersen, zoals de Merchant, Regina, Kordia, Summit of Hedelfinger. Kom onze kersenboomgaard bezoeken en ontdek onze verschillende soorten.

Routebeschrijving Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens vanuit Nuth of Schinnen in de regio Parkstad

Overtuigd van een bezoek aan onze kersenboomgaard? Door onze centrale ligging bent u snel bij ons kersenbedrijf. Bereken de snelste route naar ons kersenbedrijf hier.

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.