kersen kopen bij de boer

4 voordelen van kersen kopen bij de boer

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Je bent op zoek naar zoete kersen uit de buurt en wilt graag kersen kopen bij de boer? Verstandige keuze! Want kersen kopen bij de boer brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten deze voordelen graag voor jou op een rijtje.

Versheid

Een van de voordelen van kersen halen bij de boer is dat de keten op zijn kortst is en de kersen dagvers gekocht kunnen worden. Zo gaan onze kersen direct de verkoop in zodra ze geplukt zijn. En versheid is écht belangrijk. Versheid zorgt voor de smaak, hardheid en houdbaarheid. Als de kersen pas geplukt zijn, hebben de kersen ook meer aroma’s. Deze aroma’s zorgen voor de lekkere smaak. Zo zorgen wij ervoor dat de kersen op hét juiste moment geplukt worden. Hierdoor hebben onze kersen de meeste aroma’s en dit proef je terug aan de smaak. Hoe korter het lijntje is van teler naar consument, hoe kwalitatief beter het product is. Let hier dus goed op.

Meer keuze

Meer keuze is een van de voordelen van kersen kopen bij de boer. Zo bieden wij onze klanten 14 verschillende kersenrassen aan. Iedereen heeft een andere smaak, en zo biedt elk kersenras zijn eigen smaakpalet. Zo is er voor iedereen een favoriet.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Doordat de kersen, direct nadat ze geplukt zijn de verkoop in gaan, is de kwaliteit en smaak op zijn allerbest. Door de goede kwaliteit en smaak is de prijs-kwaliteitverhouding beter dan wanneer u kersen koopt die al een paar dagen oud zijn.

Steun lokaal

Door jouw kersen direct bij de boer te halen, steunt jij de lokale boer en hiermee ook de lokale economie. Wij vinden het altijd leuk om te horen dat mensen kiezen voor lokaal. Wij vinden het dan nóg belangrijker dat wij voor jou de lekkerste kers vinden.

kersen-kopen-bij-de-boer-voorbeeld

Breng ons kersenbedrijf een bezoek

Heb je ondertussen zin gekregen in heerlijke zoete kersen? Breng dan een bezoek aan ons Kersenbedrijf tijdens het kersenseizoen. Wij hebben een assortiment van 14 kersenrassen, met een dagassortiment van 2-5 rassen. Samen kijken we welke kers jij het lekkerste vindt. Hopelijk tot ziens!

Groetjes,

Jo en Monica

Populaire berichten
Kersenvriend

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Meld je dan aan als onze Kersenvriend!

Als Kersenvriend ontvang je:

Wij zullen je niet spammen. Lees onze privacyverklaring.