Kersen-kopen-boer

Kersen kopen bij de boer

Je bent op zoek naar zoete kersen en wil graag kersen kopen bij de boer. Goed idee! Kersen direct van de bron smaken het beste. Maar waar zijn deze super foods nou verkrijgbaar? 

Kersenbedrijf Schaepkens

Je kunt natuurlijk terecht bij Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens in Klimmen. Bij ons ben je er altijd zeker van dat je naar huis gaat met een portie dagverse kersen, want ze gaan rechtstreeks vanuit de boomgaard de verkoop in. Het kan dus zomaar voorkomen dat jouw kersen nog geen half uur geleden geplukt waren. Dat is een van de grote voordelen als je kersen koopt bij de boer. Vanaf half juni tot half augustus hebben wij dagelijks vers geplukte kersen.

4 Voordelen van kersen kopen bij de boer

Versheid

Een van de voordelen van kersen halen bij de boer is dat de keten op zijn kortst is en de kersen dagvers gekocht kunnen worden. Zo gaan onze kersen direct de verkoop in zodra ze geplukt zijn. En versheid is écht belangrijk. Versheid zorgt voor de smaak, hardheid en houdbaarheid. Als de kersen pas geplukt zijn, hebben de kersen ook meer aroma’s. Deze aroma’s zorgen voor de lekkere smaak. Zo zorgen wij ervoor dat de kersen op hét juiste moment geplukt worden. Hierdoor hebben onze kersen de meeste aroma’s en dit proef je terug aan de smaak. Hoe korter het lijntje is van teler naar consument, hoe kwalitatief beter het product is. Let hier dus goed op.

Meer keuze

Meer keuze is een van de voordelen van kersen kopen bij de boer. Zo bieden wij onze klanten 14 verschillende kersenrassen aan. Iedereen heeft een andere smaak, en zo biedt elk kersenras zijn eigen smaakpalet. Zo is er voor iedereen een favoriet.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Doordat de kersen, direct nadat ze geplukt zijn de verkoop in gaan, is de kwaliteit en smaak op zijn allerbest. Door de goede kwaliteit en smaak is de prijs-kwaliteitverhouding beter dan wanneer u kersen koopt die al een paar dagen oud zijn.

Steun lokaal

Door jouw kersen direct bij de boer te halen, steunt jij de lokale boer en hiermee ook de lokale economie. Wij vinden het altijd leuk om te horen dat mensen kiezen voor lokaal. Wij vinden het dan nóg belangrijker dat wij voor jou de lekkerste kers vinden.

kersen-kopen-bij-de-boer-voorbeeld

Breng ons kersenbedrijf een bezoek

Heb je ondertussen zin gekregen in heerlijke zoete kersen? Breng dan een bezoek aan ons Kersenbedrijf tijdens het kersenseizoen. Wij hebben een assortiment van 14 kersenrassen, met een dagassortiment van 2-5 rassen. Samen kijken we welke kers jij het lekkerste vindt. Hopelijk tot ziens!

Groetjes,

Jo en Monica

Delen is lief 😇

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.