Kersen-kopen-Brunssum

Kersen kopen nabij Brunssum

Koop uw smaakvolle kersen nabij Brunssum bij ons kersenbedrijf. In hartje Klimmen ligt Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens. De beste kersenteler van Limburg met dagverse zoete kersen. Gedurende het kersenseizoen verkopen wij 14 verschillende rassen met unieke aroma’s.

Kenmerkend voor onze kersen

• 14 verschillende rassen: zoet, stevig en sappig.
• Tijdens het kersenseizoen iedere dag verzekerd van de beste kers.
• Kersen geplukt op smaak, kleur en mét steel.

Een geweldig assortiment heerlijke kersen staat elk jaar op u te wachten om geproefd te worden. Elk kersenras heeft zijn eigen unieke smaak. We nodigen u uit om uw favoriet te ontdekken! Vanuit Brunssum bent u in 20 minuten bij ons kersenbedrijf.

Tijd voor een bezoek aan onze kersenboomgaard nabij Brunssum

U koopt uw kersen bij ons kersenbedrijf direct bij de boer. Dagvers en op het juiste moment geplukt. Zo garanderen wij keer-op-keer smaakvolle kersen. Boordenvol met vitaminen en antioxidanten. U steunt niet alleen een lokale ondernemer, u kiest ook voor de lekkerste kersen van Limburg!

Jaarlijkse kersenplukdag

Beleef en proef zelf geplukte kersen vers van onze kersenboomgaard. Tijdens onze kersenplukdag mag u onze kersen komen plukken en proeven zoveel als u wilt! Een hartstikke leuk uitje met vrienden of familie en kinderen.

Samen als één familiebedrijf

Met ons hele gezin werken we elk jaar aan het telen en verkopen van de beste kersenrassen. We zijn trots op het feit dat we gegroeid zijn naar een telersfamilie met passie voor kersen. Kom onze heerlijke kersen vers van de kersenboomgaard proeven.
Ons verhaal >

Routebeschrijving Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens vanuit Brunssum

Overtuigd van een bezoek aan onze kersenkwekerij? Vanuit Brunssum bent u in circa 20 minuten bij ons kersenbedrijf. U neemt vanuit Brunssum de Kennedylaan naar de N276. Neem vervolgens de N3000 en A76 naar de Beersdalweg in Heerlen. Neem de afrit richting Heerlen-Noord/Landgraaf- Noord/Voerendaal vanaf de N281. Tenslotte neemt u op de rotonde de eerste afslag en volgt u de Retersbekerweg naar de Klimmenderstraat in Klimmen.
Bezoek ons >

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.