Kersen-kopen-Heerlen

Kersen kopen nabij Heerlen

Kies voor Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens: dagverse kersen kopen nabij Heerlen bij de boer. Ons kersenbedrijf ligt op korte afstand van Heerlen en heeft de lekkerste kersen! Gedurende het kersenseizoen bieden wij u 14 verschillende soorten kersen. Onze kersenboomgaard ligt op rijafstand van Heerlen. Kom ons heerlijke assortiment zelf proeven!

Proef onze 14 verschillende kersenrassen

U kunt uw kersen gedurende het kersenseizoen kopen in onze winkel. Ook kunt u zelf kersen plukken tijdens onze jaarlijkse kersenplukdag.

Mocht u ons assortiment nog niet kennen, nodigen we u van harte uit om onze 14 kwalitatieve rassen uit te proberen. Ons assortiment kenmerkt zich door:
• Een goede balans tussen zoet, stevig en sappig.
• De meest heerlijke aroma’s en optimale rijpheid.
• Direct vanuit de boomgaard in de verkoop.
• Het bezoeken van ons kersenbedrijf is een echte beleving.

Zelf kersen plukken? Bezoek onze kersenplukdag

Jaarlijks organiseren we een kersenplukdag. Tijdens deze feestelijke dag kunt u uw eigen kersen plukken en komen opeten. U mag tijdens het kersen plukken zoveel als u kunt snoepen van onze heerlijke rassen. Natuurlijk mag u achteraf ook uw favoriete mee naar huis nemen voor een zacht prijsje.
Meer over de kersenplukdag >

Een bekende uit de regio

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is een gerenommeerd kersenbedrijf uit de regio. Van vroeg tot laat in het kersenseizoen verkopen wij kersen in verschillende smaken en vormen. De beste kwaliteit die u heeft geproefd! Iets dat u gelooft door écht zelf te ervaren. U bent van harte welkom. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en ons verhaal.

Duurzame kersenteelt

On the way to PlanetProof werken wij dagelijks aan om zo ook de kwaliteit van onze boomgaard te verbeteren. Naast versheid, kwaliteit en diversiteit van onze kersenrassen, vinden wij duurzaamheid ook heel belangrijk. Wij zijn PlanetProof gecertificeerd en werken elke dag aan een nóg duurzamere teelt.

Koop uw kersen in de buurt!

Proef onze dagverse kersen en ontdek uw favoriet. Voor ons staat passie en smaak voorop. Samen met iedereen van ons familiebedrijf werken we elke dag aan de kersen van morgen. Voorop staat dat we u de lekkerste zoete kersen van Limburg (én daarbuiten) bieden! Heeft u ondertussen zin gekregen in heerlijke kersen? Dat snappen we! Tijdens het kersenseizoen kunt u ons bezoeken en genieten van dagverse kersen.

Routebeschrijving Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens vanuit Heerlen

Vanuit Heerlen is het gemakkelijk ons kersenbedrijf te bezoeken. U rijdt in een klein kwartier naar ons kersenbedrijf. Rijdt vanuit Heerlen-Centrum via de Groene Boord naar de Welterlaan. Neem daar de A79 naar de Steinweg in Voerendaal. Neem afrit 5-Klimmen vanaf de A79. Volg de Barrier naar de Klimmenderstraat in Klimmen. U vindt ons kersenbedrijf in het hartje van het dorp. Koop uw kersen direct vers bij de boer.
Bezoek ons >

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.