Kersen-kopen-Limburg

Kersen kopen in Limburg

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is een begrip in de regio. Als kersenbedrijf bestaan we sinds 1997 en verkopen we 14 kersenrassen van topkwaliteit. Er wordt al vele jaren met onze familie gewerkt aan het telen van topkwaliteit kersenrassen die u tijdens het seizoen kunt proeven, plukken en kopen.

Ons verhaal >

Bij ons koopt u seizoensproducten direct uit de kersenboomgaard. Hierdoor garanderen we onze kwaliteit en versheid.

Zoete kersen

Een kers is over het algemeen een goede kers als de kers hard, sappig en zoet is. Met onze 14 verschillende rassen bieden we voor ieder wat wils. Afhankelijk van het ras verschilt het hoe hard, sappig en zoet de kers is. Heeft u uw favoriet al gekozen?

Onze kersenboomgaard: met passie kersen telen

De beste ingrediĆ«nten voor een goed kersenseizoen zijn aangenaam weer met amper neerslag. Omdat we de weerselementen niet kunnen beĆÆnvloeden, doen we er alles aan om onze kersen zo lang mogelijk te laten rijpen. Zo maken we bij regenval gebruik van onze regenkappen.
Alles over onze kersen >

Ook geven we onze kersenboomgaard natuurlijke en de juiste voedingstoffen. Door duurzaam het beste te kiezen voor onze kersenboomgaard kunnen we jaar op jaar de beste kwaliteit kersen garanderen. Dit merkt u tenslotte terug in de smaak van de kersen. Dat is waar het om draait!

Kersenseizoen in Limburg

Het kersenseizoen duurt ongeveer van half juni tot begin augustus. Gedurende 2 maanden kunt u genieten van dit heerlijke zomerse superfood. Want wist u dat kersen verschillende vitaminen en antioxidanten bevatten? Kersen zijn naast heel lekker ook erg gezond!

Onze winkel bezoeken

Tijdens het kersenseizoen bieden wij 14 verschillende kersenrassen aan. Gedurende de dag kunt u kiezen uit 2-3 dagverse rassen. Afhankelijk van het moment in het seizoen. U kunt onze kersenboomgaard in Klimmen bezoeken.
Kersen kopen >

Dagverse kersen van topkwaliteit

Onze dagverse rassen worden direct verkocht vanuit de kersenboomgaard. Onze 14 toprassen zijn stuk voor stuk de moeite waard om te proeven. Wij durven met zelfvertrouwen te zeggen dat we de lekkerste kersen van Limburg telen. Bezoek ons kersenbedrijf en ervaar het zelf!

Bezoek ons kersenbedrijf in Klimmen

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is met meer dan 20 jaar ervaring een begrip in de regio. Centraal gelegen in Klimmen verkopen wij als Ć©cht familiebedrijf dagverse kersen van topkwaliteit. Bereken hier direct de snelste route naar onze kersenboomgaard.

Kersenvriend

Meld u aan als Kersenvriend

Bent u ook zo verzot op kersen? Meld u dan aan als onze Kersenvriend!
Als Kersenvriend ontvangt u:
Wij zullen u niet spammen. Lees onze privacyverklaring.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.