Kersen kopen in Limburg

Kersen-kopen-in-Limburg

Kersen kopen in Limburg bij Kersenbedrijf Schaepkens

Welkom bij Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens, wij zijn een vertrouwd adres in de regio voor liefhebbers van zoete kersen. Sinds 1997 telen en verkopen wij met passie kersen van topkwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een begrip in Limburg en omstreken. Wij staan bekend om onze dagverse kersen, die direct vanuit onze boomgaard verkrijgbaar zijn.

Rechtstreeks uit de boomgaard

Bij ons koop je kersen rechtstreeks uit onze kersenboomgaard. Dit betekent niet alleen dat je geniet van optimale versheid, maar ook dat je de kwaliteit van onze kersen zelf kunt ervaren. Wij geloven in transparantie en nodigen je uit om de unieke beleving van het plukken en kopen van kersen bij ons te ontdekken. Je bent dan ook van harte welkom om langs te komen en onze kersen te komen proeven.

20 verschillende rassen

Onze kersen onderscheiden zich door hun dagverse karakter. Tijdens het seizoen bieden wij maar liefst 20 verschillende rassen aan, zodat er voor iedere klant een lekkere kers te vinden is. Of je nu houdt van een sappige, harde of zoete kers, wij hebben voor elk wat wils. Bij Kersenbedrijf Schaepkens koop je niet zomaar kersen; je ervaart de smaaksensatie van kwaliteitskersen.

Dagverse kersen van topkwaliteit

Bij ons koop je seizoensproducten rechtstreeks uit onze kersenboomgaard. Dit betekent niet alleen dat je geniet van optimale versheid, maar ook dat je de kwaliteit van onze kersen zelf kunt ervaren. Wij geloven in transparantie en nodigen je uit om de unieke beleving van het plukken en kopen van kersen bij ons te ontdekken.

PlanetProof geteeld

Wij zijn er trots op PlanetProof-gecertificeerd te zijn, wat betekent dat onze kersen op een duurzame en milieuvriendelijke manier worden geteeld. Wij delen regelmatig onze duurzame initiatieven via social media en onze website, zodat onze klanten kunnen zien hoe wij bijdragen aan een gezonde planeet. Ook in de toekomst blijven wij ons inzetten voor duurzaamheid.
Ook geven we onze kersenboomgaard natuurlijke en de juiste voedingstoffen. Door duurzaam het beste te kiezen voor onze kersenboomgaard kunnen we jaar op jaar de beste kwaliteit kersen garanderen. Dit merkt u tenslotte terug in de smaak van de kersen. Dat is waar het om draait!

Kersenseizoen in Limburg

Het kersenseizoen bij Kersenbedrijf Schaepkens loopt van half juni tot begin augustus. Gedurende deze twee maanden kun je genieten van dit heerlijke zomerse superfood. Naast de heerlijke smaak bieden kersen ook verschillende vitaminen en antioxidanten, waardoor ze niet alleen lekker maar ook gezond zijn. Een extra reden om volop te genieten! Kersen kopen in Limburg doe je dus het beste bij Kersenbedrijf Schaepkens!

Bezoek onze boomgaard in Klimmen

Tijdens het kersenseizoen verwelkomen wij je graag in onze winkel in Klimmen, waar je tijdens het seizoen kunt kiezen uit 20 verschillende kersenrassen. Afhankelijk van het moment in het seizoen bieden wij dagelijks 2-3 verschillende rassen aan. Neem de tijd om onze boomgaard te bezoeken, proef de verschillende kersen en ervaar zelf waarom wij met zelfvertrouwen durven te zeggen dat wij de lekkerste kersen van Limburg telen.

Ervaar Kersenbedrijf Schaepkens

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is meer dan een leverancier van kersen; wij zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een passie voor het telen van de beste kersen in Limburg. Bezoek ons en ontdek de unieke smaak en versheid van onze dagverse kersen. Bereken hier direct de snelste route naar onze kersenboomgaard en maak je klaar voor een smaakvolle ervaring.
In Limburg kersen kopen? Kies voor Kersenbedrijf Schaepkens - waar kwaliteit, versheid en duurzaamheid samenkomen voor de lekkerste kersenervaring.

Openingstijden kersenverkoop

kersen-kopen-kersenbedrijf-schaepkens

Handige info

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.