Kersen-kopen-Maastricht

Kersen kopen nabij Maastricht

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is dé kersenteler nabij Maastricht. Kersen zijn ons favoriet zomerfruit. Vanuit onze pop-up store in Klimmen verkopen wij gedurende het kersenseizoen dagverse kersen.

Optimale aroma’s en smaak van de kers

Om de optimale kwaliteit te garanderen, plukken we onze kersen op het juiste moment. Onze kersen zijn glanzende parels mét steel. Rijpe en smaakvolle kersen beslist! Gedurende het seizoen verkopen we 14 verschillende rassen kersen.

Alles draait om smaak. Om de beste kwaliteit te garanderen, gebruiken we bij regen onze regenkappen. Hierdoor kunnen we onze kersen langer laten hangen. Dit is belangrijk, want hiervoor hoeven wij met slecht weer onze kersen niet direct te plukken. Door ze langer te laten hangen en te beschermen, zorgen we ervoor dat onze kersen niet barsten en langer kunnen rijpen.

Ook krijgen onze bomen de beste voeding en verzorging. Dag in dag uit verzorgen we als echt familiebedrijf onze boomgaard, zodat u kunt genieten van de lekkerste kersen gedurende het seizoen.

Ongetwijfeld proeft u de optimale rijpheid en aroma’s. Kom zelf proeven. We kijken uit naar uw bezoek!

Kersen kopen in de buurt van Maastricht

Proef onze heerlijke zoeten kersen direct vanaf het land. Vol met vitaminen en antioxidanten. Een bezoekje aan onze kersenboomgaard is meer dan de moeite waard. Één keer per jaar organiseren we de kersenplukdag. Leuk voor met het gezin, vrienden of familie.

Bekend uit de regio

Kersenbedrijf Schaepkens is dé kersenteler uit de regio. In onze pop-up boederijwinkel verkopen we gedurende het kersenseizoen smaakvolle én dagverse kersen aan klanten uit Maastricht en omstreken.

Met meer dan 20 jaar ervaring telen wij de beste en meest verrukkelijke kersen uit de regio. Men zegt dat wij de lekkerste kersen uit de regio telen en dat tegen een scherpe prijs. Redenen genoeg om ons snel te bezoeken!

Kies daarom voor ons kersenbedrijf

• Heerlijke zoete kersen rechtstreeks vanuit de boomgaard.
• Kersenrassen op smaak geselecteerd door Jo en Monica.
• Jaarlijkse kersenplukdag.
• Kersen met liefde geteeld: de beste grondstoffen en verzorging.

Routebeschrijving Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens vanuit Maastricht

Vanuit Maastricht-Centrum bereikt u ons kersenbedrijf gemakkelijk. Ga de N2 op vanaf de Boschstraat en Noorderbrug. Neem vervolgens de A79 naar de Overheek in Klimmen. Neem afrit 5-Klimmen vanaf de A79. Ga verder op de Overheek. Rijd naar de Klimmenderstraat. U vindt ons op nummer 106.

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.