Kersen-kopen-Valkenburg-header

Kersen kopen nabij Valkenburg

Op steenworp afstand van Valkenburg ligt Kersenbedrijf Schaepkens. Wij zijn een kersenbedrijf gespecialiseerd in het telen van zoete kersen. Tijdens het seizoen bieden we 14 verschillende kersenrassen aan in onze pop-up store.

Op een kleine 10 minuten rijafstand van Valkenburg vindt u ons verkooppunt in Klimmen. Wij verkopen aan huis in onze pop-up store heerlijke zoete kersen. Breng ons kersenbedrijf een bezoek. Wij ontmoeten u graag!

De lekkerste kersenrassen

Kersen kopen nabij Valkenburg doet u zonder twijfel bij ons kersenbedrijf. Mocht u nog niet zijn overtuigd, vertellen wij u graag meer over ons aanbod. In ons dagassortiment hebben wij 2-3 verschillende soorten kersen. Dagvers, direct uit onze kersenboomgaard. Verser kunt u ze niet krijgen!

Met 14 kwalitatieve rassen gedurende het seizoen, onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. Een goede balans tussen de verschillen: zoet, stevig en sappig zorgt voor een gevarieerd aanbod. Gegarandeerd dat uw favoriete kers hier tussen zit!

Welke kers past het beste bij u?

Koop uw kersen direct bij de boer

Op steenworp afstand van Valkenburg vindt u onze kersenboomgaard. Gedurende het kersenseizoen: half juni tot half augustus verkopen wij hier dagverse kersen. Op elk moment van het seizoen hebben wij de beste en meest smaakvolle kersen beschikbaar.

Onze kersen worden op kleur, smaak en steel geplukt. Dit maakt dat wij de beste kersen hebben van Limburg. Voor ons én onze klanten is optimale rijpheid erg belangrijk. Door regenkappen en de beste verzorging van onze bomen, hebben wij de beste kwaliteit zoete kersen. Wij nodigen u uit om het zelf te komen ervaren.

Bezoek ons >

Daarom kiest u voor Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens

• Kersen met liefde en passie geteeld.
• Optimale aroma’s van verschillende kersenrassen door goede verzorging.
• Onze kersen liggen altijd dagvers in de verkoop.
• 14 verschillende soorten verse kersen.

Ons verhaal >

Routebeschrijving Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens vanuit Valkenburg

Vanuit Valkenburg is het gemakkelijk ons kersenbedrijf te bezoeken. U rijdt vanuit Valkenburg-Centrum via de Hekerbeeweg en de Hekerweg richting Klimmen. U vindt ons kersenbedrijf aan de Klimmenderstraat 106, niet te missen! Koop uw kersen gedurende het seizoen direct bij de boer. Wij garanderen u optimale rijpheid en de beste aroma’s.

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.