Kersen kopen

Op zoek naar lekkere dagverse kersen?

Dan ben je bij Kersenbedrijf Jo & Monica Schaepkens aan het juiste adres.

Wij telen lekkere zoete kersen die dagelijks vers geplukt worden. Wij zijn overtuigd van ons product, en dat delen wij graag met u, dus kom tijdens het kersenseizoen gerust langs om te proeven. Laat u meevoeren door de smaaksensatie van vers geplukte kersen, direct van de boom, rechtstreeks op uw bord, en proef het verschil van versheid.

Waar kun je onze kersen kopen?

Bij ons kunt u in het kersenseizoen onze zoete kersen kopen bij ons eigen verkooppunt

Onze dagelijks vers geplukte zoete kersen zijn enkel te koop via ons verkooppunt aan de Klimmenderstraat 106 in Klimmen (Zuid-Limburg). Ons verkooppunt ligt een stukje terug van de weg in onze oprit.

Als u de oprit inloopt of rijdt ziet u vanzelf de grote witte tent (zie onderstaande foto).

MOMENTEEL ZIJN WIJ NOG GESLOTEN.

Het kersenseizoen zal ongeveer rond juni-juli van start gaan. Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een bericht zodra wij met de kersenverkoop van start zijn gegaan.

Kersenverkoop

Wat kun je verwachten?

Een lokaal product, kersen die exploderen van smaak, vitamines en antioxidanten. Een kers waar niks van verloren gaat. Een kers vers van de boom. Bij ons worden de kersen dagelijks vers geplukt. Bij ons start de dag om 6.00 met het plukken van kersen. Nog geen 3 uur later kunt u bij ons terecht voor de lekkerste kersen. 

Wij zijn overtuigd van ons product, daarom hebben wij een no-nonsense beleid; eerst proeven, dan kopen.

  • Bezoek ons Kersenbedrijf

Twijfel niet om een bezoekje te brengen aan ons kersenbedrijf! U bent meer dan welkom om een van onze 14 kersenassen te komen proeven.

  • Proef de verschillende rassen

Houdt u van lekkere zoete kersen? Of heb je toch liever stevige kersen? Of wil je kersen in de vorm van een hartje om iemand cadeau te doen? Elk ras heeft zijn unieke smaak en vorm.

  • Geniet van de verse kersen

Heeft u uw lievelingskers gevonden? Dan is het tijd om deze mee naar huis te nemen en om ervan te genieten!

vooraanzicht-van-het-bedrijf

Ons eigen product

Wij verkopen enkel ons eigen product en dus alleen onze eigen kersen. Op deze manier kunnen we garant staan voor de kwaliteit en versheid van boom tot bord. Ons doel is om onze klanten iedere dag weer opnieuw te voorzien van vers geplukte zoete kersen en daar doen we iedere dag weer onze uiterste best voor.

Openingstijden

Wij zijn tijdens het kersenseizoen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 16.00 uur.

Tijdens ons kersenseizoen passeren er 14 kersensoorten de revue. Wij telen namelijk verschillende kersensoorten welke in verschillende weken hun rijpheid bereiken. Daarom is er iedere week wel weer een nieuwe reden om langs ons kersenbedrijf te komen: er ligt waarschijnlijk weer een lekker nieuw kersensoort op u te wachten!

verkooppunt kersen

Wilt u een e-mail ontvangen zodra het kersenseizoen begint?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste scherpe tijdelijke aanbiedingen in je mailbox! 

Wat komt terug in de nieuwsbrief?

  • Één e-mail zodra het kersenseizoen begint
  • Scherpe tijdelijke aanbiedingen via de e-mail
  • Informatie omtrent de Kersenplukdag 2018