Kersen kopen

Kersen-kopen

Kersen kopen bij onze huisverkoop

Tijdens het kersenseizoen ben je welkom bij onze pop-up store om een van onze verschillende kersenrassen te proeven. Laat je meevoeren door de smaaksensatie van vers geplukte kersen. Direct van de boom, rechtstreeks op je bord en proef het verschil van versheid.

Ben je op zoek naar een adres waar je verse kersen kunt kopen? Zoek niet verder want bij ons ben je aan het juiste adres. Onze kersen worden iedere ochtend vers geplukt zodat jij kunt genieten van heerlijke zoete kersen. Wij vinden dan ook dat je een kers vers moet eten. Want alleen dan is een kers op zijn allerlekkerst.

Gevarieerd aanbod

Jo heeft in 1997 de eerste kersenboom geplant en inmiddels zijn we uitgegroeid naar een assortiment van 17 heerlijke kersenrassen. Of je nu van een harde, sappige of zoete kers houdt, bij ons heb je voldoende keuze gedurende het hele seizoen. Zelfs Jo en Monica hebben hun eigen favorieten! Kom langs om te proeven en ontdek welk ras jouw favoriet is.

Topkwaliteit kersen

We proberen ieder jaar weer topkwaliteit kersen neer te zetten. Het hele jaar gaat onze aandacht naar de kersenboomgaard om te zorgen dat de kwaliteit in de zomer goed genoeg is voor onze klanten. Door passie, liefde en aandacht groeien onze kersen naar echte smaakbommetjes die volzitten met antioxidanten, mineralen en vitaminen.

Onze pop-up store ligt voor onze kersenboomgaard aan de klimmenderstraat 106 te Klimmen. Zoek de witte party tent in onze rechter oprit en wij helpen je graag verder.

kersen-kopen-kersenbedrijf-schaepkens

Handige info

Openingstijden tijdens het kersenseizoen:

Ma - vr: 9.00 - 18:00

Za: 9.00 - 16:00

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.