Kersen kopen

Kersen-kopen

Kersen kopen bij Kersenbedrijf Schaepkens

Als je op zoek bent naar heerlijke kersen van hoge kwaliteit, dan ben je bij Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de teelt van de lekkerste kersen en bieden deze graag aan via onze pop-up store aan de klimmenderstraat 106 te Klimmen.

Onze kersen worden met veel zorg en aandacht geteeld, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Of je nu op zoek bent naar zoete kersen voor op de vuist, of juist wat frissere kersen voor in een gebak, bij Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens heb je altijd genoeg keuze in kwaliteitskersen.

Tijdens het kersenseizoen ben je van harte welkom op ons kersenbedrijf. Proef een van onze 17 heerlijke kersenrassen. Laat je meevoeren door de smaaksensatie van vers geplukte kersen. Direct van de boom, rechtstreeks op je bord en proef het verschil van versheid.

Verse kersen

Jo zegt altijd ‘éen kers moet je vers eten!”, en daar leven wij bij. Wij plukken onze eigen kersen in onze boomgaard achter onze boerderij. Zo creëren we een korte keten van teler naar klant en heeft u de lekkerste kersen vers onze boomgaard.

Gevarieerd aanbod van de lekkerste kersen

Jo en Monica hebben in 1997 de eerste kersenboom geplant. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een assortiment van 17 heerlijke kersenrassen. Of je nu van een harde, sappige of zoete kers houdt, bij ons heb je voldoende keuze gedurende het hele seizoen. Zelfs Jo en Monica hebben hun eigen favoriet ras! Kom langs om te proeven en ontdek welk ras jouw favoriet is.

Kwaliteitskersen geteeld met liefde

We zetten ons ieder jaar weer 100% in om kwaliteitskersen te telen. Het hele jaar gaat de aandacht naar de kersenboomgaard om te zorgen voor een goede kwaliteit. Door passie, liefde en aandacht groeien onze kersen naar echte smaakbommetjes die volzitten met antioxidanten, mineralen en vitaminen.

Openingstijden kersenverkoop

Let op: alleen geopend tijdens het kersenseizoen! Houd onze social media in de gaten of meld je aan als kersenvriend en ontvang als eerste bericht zodra het seizoen start.

Het seizoen begint doorgaans +- half juni t/m augustus.

kersen-kopen-kersenbedrijf-schaepkens

Handige info

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.