Huisregels

Huisregels kersenplukdag

Voor de plukdag hebben we een aantal huisregels om te zorgen dat deze dag voor iedereen leuk blijft. Met het betreden van het terrein ga je akkoord met de onderstaande huisregels:

  1. Je betreedt het terrein geheel op eigen risico.
  2. Blijf op het aangegeven terrein dat is afgezet met gevarenlint. Achter het gevarenlint is verboden voor onbevoegden.
  3. Wij zijn als organisatie niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen als gevolg van bezoek aan ons kersenbedrijf.
  4. Bij een ongeval of een ongeluk dien je dit direct te melden bij de organisatie.
  5. Zelf kersen plukken is alleen toegestaan bij de daarvoor aangewezen rijen.
  6. Bij het kersenplukken dien je de geplukte kersen op te eten. Kersen die je mee naar huis wilt nemen reken je af bij de kassa. Let erop dat je alleen kersen plukt die je opeet of mee naar wil nemen. Zo voorkomen we samen verspilling van voedsel. 
  7. Houd je aan de plukinstructies die worden gegeven bij het kersenplukken. Zo voorkomen we verspilling en schade aan het gewas. 
  8. Honden zijn op dit terrein helaas niet toegestaan, m.u.v. hulphonden.
 

In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Hier tegen kan niet in beroep worden gegaan.

Tijdens de kersenplukdag kunnen foto’s en/of opnames worden gemaakt ten behoeve van promotie en de website. Bij het betreden van het terrein geef je toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken. Wil je liever niet op de foto? Dan verzoeken we je om dit bij betreding van het terrein aan te geven bij de organisatie, of stuur een e-mail naar hallo@kersenbedrijfschaepkens.nl.

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.