kersenkwekerij

Kersenkwekerij

Ben je op zoek naar een kersenkwekerij met dagverse kersen? Dan ben je bij Kersenkwekerij Schaepkens op het juiste adres. Tijdens het kersenseizoen kun je bij ons terecht voor de lekkerste kersen. Al onze rassen zijn op smaak geselecteerd, waardoor wij een ruime keuze aan verschillende smaken kunnen aanbieden. Wij zijn 12 maanden per jaar, 7 dagen per week bezig met de voeding en verzorging van onze kersenbomen en bodem.

Onze kersen

Bij kersenkwekerij Schaepkens gaan wij alleen voor topkwaliteit. De kersen worden tijdens het kersenseizoen iedere dag, vroeg in de ochtend geplukt. Hierdoor kunt u genieten van dagverse kersen. Met onze 14 verschillende rassen bieden wij voor ieder wat wils met een goede balans tussen zoet, sappig en hard. We adviseren je graag over onze kersensoorten op onze kersenkwekerij in Klimmen. Kom langs en proef je favoriet!

Kersenverkoop

De kersenverkoop vindt plaats tijdens het kersenseizoen. Onze kersen zijn dus enkel verkrijgbaar tijdens het kersenseizoen. De startdatum van onze kersenverkoop is ieder jaar anders. Normaal gesproken start het kersenseizoen halverwege juni, en eindigt half augustus. Eerder hebben wij al eens een blog geschreven over wanneer het kersenseizoen nou ongeveer van start gaat.

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je de start van het kersenseizoen niet mist, kun je je aanmelden als kersenvriend.

Kersenplukdag

Naast onze kersenverkoop organiseren wij ieder jaar onze kersenplukdag. Tijdens deze dag mag je zoveel kersen plukken en eten als je maar wilt. Proef en beleef het genot van zelf geplukte kersen. Naast het genieten van zelf geplukte kersen worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd op deze dag. Wil je hier meer over weten? Kijk dan zeker even op onze pagina over de kersenplukdag.

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.