Jan Linders Telers

Kersenseizoen afgelopen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De kersen zijn sneller opgegaan als gedacht. We hadden graag iedereen nog willen ontvangen, maar er zijn vrijdag meer mensen gekomen dan we verwacht hadden. Vandaar dat het kersenseizoen vrijdag 6 augustus dan officieel is afgelopen. Er hangen geen kersen meer aan de boom 🥲🥲

We willen iedereen bedanken die dit jaar weer is langsgekomen! Want wat was het een turbulent jaar voor ons. Sneeuw, ingestorte kappen en vernielde bomen in april. In korte tijd hebben we de kappen recht moeten trekken voor de bestuiving. Veel regen in juli – het plukseizoen. Ondanks dit alles hebben we de schouders eronder gezet om de beste kwaliteit kersen te telen voor dit jaar.

We zijn dan ook ontzettend blij met alle oude en nieuwe klanten. Al de belangstelling, mooie, lieve en steunende berichten, in welke vorm dan ook. De fijne gesprekken tijdens de huisverkoop, het heeft ons goed gedaan. Mede hierdoor kunnen we ons kersenseizoen met een positief gevoel afsluiten en weer met een frisse start naar het volgend seizoen werken.

Voor dit alles zeggen we DANKJULLIEWEL! ❤️❤️

We hopen je gezond en wel in het volgend kersenseizoen te begroeten!

Een hartelijke groet,

Jo, Monica en de rest van ons team

Kersenvriend

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Meld je dan aan als onze Kersenvriend!

Als Kersenvriend ontvang je:

Wij zullen je niet spammen. Lees onze privacyverklaring.