kersenseizoen-begonnen

Het kersenseizoen is begonnen

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor het geduld. We hebben ontzettend veel lieve reacties gehad en daarnaast heel veel blijk van waardering voor onze kersen. Dank jullie wel daarvoor ❤️

Rassen van dit moment

We zijn de verkoop gestart met het ras Bellise, dit is ons allereerste ras en heeft een lekkere frisse, lichtzoete smaak. Het ras Bellise is alleen dit weekend nog te verkrijgen, dus wees er snel bij.

Vanda was sinds gisteren bij ons verkrijgbaar, maar door de drukte en door ons beperkte aantal Vanda bomen zijn deze helaas uitverkocht. Het kan zijn dat er zo nu en dan nog een kistje nageplukt kan worden.

Vanaf vandaag kun je ook bij ons terecht voor de eerste Kordia kersen. Dit is een zeer zoete, harde en sappige kers. Wees er snel bij om de eerste Kordia kersen te bemachtigen.

Blijf ons volgen

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates over de verschillende rassen. Hopelijk zien we jullie snel terug op ons kersenbedrijf. We kijken uit naar jullie komst!

Delen is lief 😇

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.