kersenverkoop-start-maandag

Kersenverkoop start maandag

Na lang wachten is het eindelijk zover. We staan in de startblokken om maandagmorgen om 6:30 te beginnen met de kersenpluk en vanaf 9:00 ben jij van harte welkom op ons kersenbedrijf. We starten met ons eerste ras Bellise en we kunnen je alvast verklappen dat deze van een super kwaliteit is. De Bellise is dit jaar uitzonderlijk zoet voor een vroeg ras. Zoals de meeste klanten weten hebben we drie jaar geleden de Burlat vervangen door de Bellise omdat de Bellise van betere kwaliteit is: steviger en smaakvoller.

Genoeg ruimte

Uiteraard hebben we genoeg ruimte gecreëerd zodat iedereen met een gerust hart kersen kan kopen. We hebben dit jaar alles vervangen door te kiezen voor een iets grotere tent en een grotere koeling. En uiteraard zoals ieder jaar staat ons verkooppunt in de open lucht. We gaan er vanuit dat al onze klanten de anderhalvemeter in acht nemen. Als reminder hebben we hiervoor rode strepen geplaatst.

Openingstijden

We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 en zaterdag van 9:00 tot 16:00. Zondag gesloten.

We hopen jou snel te mogen begroeten,

met een vriendelijke kersengroet,

Team Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens

Delen is lief 😇

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.