Kersenverkoop

Ben je op zoek naar een boer met kersenverkoop? Zoek niet verder en breng Kersenbedrijf Schaepkens een bezoek tijdens het kersenseizoen. Vanaf half juni tot begin augustus staat ons kersenbedrijf weer helemaal in het teken van zoete kersen. Heerlijke zoete kersen, iedere dag weer vers geplukt. Als kersenbedrijf bestaan we sinds 1997 en verkopen we 14 rassen van topkwaliteit. Samen met ons gezin proberen we ieder jaar topkwaliteit neer te zetten, zodat jij kunt genieten van lekkere kersen.

Zoet én vers

Wij vinden het belangrijk dat er topkwaliteit kersen over de toonbank gaan. Ons motto is niet voor niets ‘Zoet én vers, dat is onze kers!’. Zoet omdat we door onze hagelkappen in staat zijn om de kersen optimaal te laten rijpen. En vers omdat we enkel verse kersen uit eigen boomgaard verkopen. Met onze 14 verschillende rassen bieden we voor ieder wat wils. Jo en Monica hebben de rassen zorgvuldig uitgeselecteerd zodat er een goede balans is tussen zoet, sappig en hard. Heb je jouw favoriet al gevonden? Zo niet, dan ben je van harte welkom op ons kersenbedrijf.

Start kersenverkoop

De kersenverkoop start normaal gezien rond half juni. Afhankelijk van het weer kan het seizoen iets eerder of iets later starten. We hebben al eens eerder een blog geschreven over wanneer het kersenseizoen nou begint en waar dit aan ligt. Maar in zijn algemeenheid kun je ervanuit gaan dat het seizoen rond half juni start. Wil je er zeker van zijn dat je de start van het kersenseizoen niet mist, meld je dan aan als kersenvriend.

Bijproducten van kersen

Naast de kersenverkoop, bieden wij ook nog enkele bijproducten aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor lekkere jam, een pot honing en zelfs chocoladekersen. Alles homemade of uit eigen boomgaard.

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.