Kersenvriend

Kersenvriend

Hey jij

Ben jij ook zo gek op kersen?

Meld je dan aan als onze kersenvriend! Kersenvrienden ontvangen een persoonlijke reminder via e-mail zodra het kersenseizoen bij ons begint. Ook kun je mee doen aan speciale (win)acties en krijg je tijdens het seizoen een wekelijkse update welke rassen wanneer verkrijgbaar zijn.

Aanmelden kan hieronder ↓

Met liefde geteelt

Onze kersen worden op smaak en kleur geplukt

Iedere dag vers geplukt

Onze kersen worden iedere dag vroeg in de ochtend geplukt zodat je kunt genieten van dagverse kersen.

01

17 smaakvolle rassen

Wij hebben de rassen op smaak geselecteerd en dat geeft een ruime keuze aan verschillende smaken.

02

Topkwaliteit kersen

We zetten ons ieder jaar in om te zorgen voor de kwaliteit die je bij ons mag verwachten.

03

Reviews

Klanten over ons

Gewoonweg de beste kersen in Limburg, de lekkerste en de eerlijkste! Vooral de Kordia is super. Nergens anders zijn zo'n kersen te krijgen. Jo en Monica verdienen de hoofdprijs in kersenland.

Leo Arets Google review

Wij staan op de camping vlakbij Klimmen en zijn blij als het kersenseizoe weer begint. Hele fijne en lieve mensen die ook nog eens de lekkerste kersen hebben,wat wil een mens nog meer.

Fred Ooms Facebook review

De lekkerste kersen van de Benelux 🍒 We zijn al de dagen al aan het afstrepen op de kalender. Als je 1 🍒 gegeten hebt... wil je geen andere meer

Simone van Renen Trustpilot review

De soorten die ik gekocht heb waren van hoogstaande kwaliteit en ook de prijs was aangenaam. Verheug mij op het nieuwe seizoen.

John Erens Google review

Het is zo'n leuk initiatief. Overheerlijke kersen plukken en tegelijk opeten. Vooral ons kleinkind geniet elke keer weer. Natuurlijk nemen we ook steeds kersen mee naar huis. Jammer dat het kersen seizoen zo kort is. Dit jaar komen we weer plukken en eten.

Yvon Crea Facebook review

    Aanmelden kersenvriend