Klanten over ons

Lekkerste kersen van Nederland. Met passie vertroetelen ze hun bomen, zodat de lekkerste kersen groeien πŸ’πŸ’

Bianca-Geraards

Bianca Geraards

Google

Heerlijke kersen, je kan uit verschillende soorten proeven en dan een keus maken welke je wilt kopen.

Yvonne-Wetzels

Yvonne Wetzels

Facebook

Super bedrijf, tegemoetkomend en vriendelijk personeel. De geleverde kersen zijn van perfecte kwaliteit zonder uitval. Ik kan het bedrijf van Jo en Monica ten zeerste aanbevelen. U krijgt waar voor uw geld en als u de smaak van de kersen eenmaal geproefd hebt, kunt u er niet meer vanaf blijven.

John-Verkoyen

John Verkoyen

TrustPilot

Het hele seizoen heb ik hier wekelijks 2 kilo kersen gekocht. De lekkerste van de hele regio en niet te vergelijken met supermarktkersen! De kersen van Schaepkens zijn supervers, sappig, groot en heeeeerlijk! Ik wil komende zomer een kersenabonnement!

Nicole Schijns-Elders

Google

Wij rijden er extra heen (vanuit hoensbroek) voor deze heerlijke kersen. En dat soms 2 keer per week, want ze zijn er eigenlijk te kort.

Ineke-Vierwind

Ineke Vierwind

Facebook

Een eerlijk bedrijf, dat met passie gerund wordt. Heerlijke kersen vers van de boom en aan een goede prijs. Wij gaan hier zeker vaker komen.

Nicole-Kroeze

Nicole Kroeze

Facebook

Veel werk maar door de aandacht van de eigenaren zijn de kersen dit jaar heerlijk!

Elisa-Nieves-Castro-Ravelo

Elisa Nieves Castro Ravelo

Facebook

Heerlijke kersen goed van vlees en lekker zoet.

Gerda-Schafer

Gerda Schafer

Facebook

Wij staan op de camping vlakbij Klimmen en zijn blij als het kersenseizoen weer begint. Hele fijne en lieve mensen die ook nog eens de lekkerste kersen hebben, wat wil een mens nog meer. Ook dit jaar gaan we weer volop genieten van die lekkere kersen, wij zijn al aan het aftellen.

Fred-Ooms

Fred Ooms

Facebook

We komen inmiddels voor de 4e keer vlakbij op vakantie en hebben 3 jaar geleden dit kersenbedrijf 'ontdekt'. Sindsdien trouwe klant als we in de buurt zijn, rijden zelfs speciaal even om voordat we naar ons vakantieadres gaan. Of leggen onze fietsronde over Klimmen als ze, vaak na een paar dagen, weer op zijn. Veel te lekker!

Alexander Pijpelink

Facebook

Ik kom er al jaren kersen halen bij Jo en Monica en ik heb nog nooit zo lekkere kersen gehad, veel keuze gedurende het hele seizoen.

Yvonne Heldens​

Google

Heerlijke Kersen, je kunt kiezen uit heel veel soorten. Echt de allerbeste.

Jose Vossenberg

Jose Vossenberg

Google

Deel jouw ervaring met ons