De-lekkerste-kersen-koop-je-bij-de-boer

De lekkerste kersen koop je natuurlijk bij de boer

Houd je van kersen? En wil je kersen kopen bij de boer? Goed idee! Want als je kersen koopt bij de boer kan je er vanuit gaan dat je dagverse kersen krijgt en meer keuze hebt uit de rassen. Maar waar zijn deze superfoods nou verkrijgbaar?

Kersen kopen bij de boer

Je kunt natuurlijk terecht bij Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens in Klimmen. Bij ons ben je er altijd zeker van dat je naar huis gaat met een portie dagverse kersen, want ze gaan rechtstreeks vanuit de boomgaard de verkoop in. Het kan dus zomaar voorkomen dat jouw kersen nog geen half uur geleden geplukt waren. Dat is een van de grote voordelen als je kersen koopt bij de boer. Vanaf half juni tot half augustus hebben wij dagelijks vers geplukte kersen.

Is Klimmen toch wat te ver voor jou? Dan kun je ons altijd benaderen voor een kersenpakket. Wij zorgen er dan voor dat de kersen bij jou thuis worden bezorgd. Hiervoor moet je dan wel even contact met ons leggen via e-mail of WhatsApp aangezien we (nog) geen webshop hebben en dit graag doen voor de lieveling. Ook dit zorgt weer voor een korte keten en dat er dagverse kersen geleverd kunnen worden. 
 

Wie is Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens?

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is in 1998 gestart met het planten van de eerste bomen en wij zijn nu uitgegroeid tot de kersenspecialist van het zuiden. Wij zijn een familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat. We gaan ver in de keuzes die we maken om onze kersen die lekkere smaak te geven. Naast zoete kersen kunt u bij ons ook terecht voor kersenjam, zelfbereide Chocolate Cherries, honing van eigen bloesem en geschenkverpakkingen.

Waarom ons?

Bij ons kun je het gehele kersenseizoen terecht voor lekkere zoete kersen. Wij hebben in totaal 14 verschillende rassen dus wij zijn in staat om tussen de 5-8 weken kersen aan te bieden. Maar zo heb je bij ons ook genoeg keuze wat betreft smaak. Als kersenspecialist stoppen we onze hart en ziel in het telen van kersen, en dat proeft u terug. Niet gelogen! Wij kiezen ervoor om te werken met de beste grondstoffen want een goede grond met een goede biodiversiteit geeft goede kersen. Wij zijn al een aantal jaren Planet Proof gecertificeerd en hopen dit de komende jaren verder uit te breiden. Dus we verwelkomen u graag in het kersenseizoen op ons bedrijf.

Wil je een kijkje nemen achter de schermen? Volg ons dan op Facebook of Instagram

Kersenvriend

Meld u aan als Kersenvriend

Bent u ook zo verzot op kersen? Meld u dan aan als onze Kersenvriend!
Als Kersenvriend ontvangt u:
Wij zullen u niet spammen. Lees onze privacyverklaring.