Nieuws & blogs

bedankt kersentijd

Einde kersentijd, bedankt!

Bedankt! Wat was het weer een super jaar. Oude vertrouwde en nieuwe klanten. Leuke, lieve en soms verdrietige gesprekken, complimentjes, foto’s en het in ons gestelde vertrouwen. Dit geeft ons nog meer energie en enthousiasme om ons weer 100% in te zetten voor het nieuwe seizoen. Voor dit alles zeggen wij: BEDANKT! Vanaf maandag start

Lees meer »
kersen top prestige

Het kersenseizoen duurt nog een week

We zitten inmiddels alweer aan het einde van de zesde week van ons kersenseizoen. Wat hebben we alweer lang mogen genieten van dit superfruit! En dat kan nog, maar wel nog maar een weekje want de kersen raken langzaam op. Dus wilt u nog genieten van onze heerlijke kersen, die geteeld zijn in hartje Zuid-Limburg?

Lees meer »
kersen bewaren

Hoe kunt u kersen het beste bewaren?

U heeft kersen gekocht en u komt thuis en u wilt weten hoe kunt u kersen het beste bewaren? In deze korte blog leggen wij u uit waarom en hoe u kersen gekoeld dient bewaren. Waarom kersen koelen? De belangrijkste reden waarom u kersen gekoeld dient te bewaren is vanwege de kwaliteit. Iedere dag dat

Lees meer »
kersen-aardbeien-merenques

Kersen-aardbeien merengues

Hallo kersenliefhebbers! Omdat we veel vraag krijgen naar wat leuke kersenrecepten, gaan we een aantal nieuwe recepten toevoegen aan onze website. En we hebben weer een lekker recept ontdekt: kersen-aardbeien merengues. Dit recept hebben we gekregen van Madlen Azaroglu van madaboutcooking. Dit recept moet u echt eens proberen! Hieronder leggen wij u stap-voor-stap uit hoe

Lees meer »
Geflambeerde kersen

Kersen flamberen op de barbeque

Hallo kersenliefhebbers, hier is alvast het eerste recept dat wij met jullie delen dit seizoen. Dit recept zijn wij tegengekomen op Instagram op het profiel van Fonkelnoor. Er komen na dit recept ook nog andere recepten aan. Maar eerst zullen wij u helpen bij het maken van geflambeerde kersen.https://kersenbedrijfschaepkens.nl/wp-content/uploads/2019/07/Video.mov Het recept Stap 1 → Gooi

Lees meer »
Eerste rode kersen

Volgende week kersenverkoop van start

Het is bijna zover! De kersen zijn goed aan het groeien en komen langzaam op smaak. Toch willen wij de kersen tot maandag laten hangen zodat de aroma’s zich goed ontwikkelen. Dus nog even geduld voor we weer met zijn allen mogen smullen! Maandag 24 juni gaan wij open Openingstijden:Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00Zaterdag:

Lees meer »
Scroll naar top