PlanetProof

Kersenbedrijf Schaepkens is On the way to PlanetProof

We hebben de voorbereidingen afgerond voor de certificering van Planet Proof. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en het wordt van consumenten en bedrijven geacht om een duurzaam beleid te hanteren. Ook wij gaan hier in mee. Duurzaamheid heeft sinds het begin van ons familiebedrijf altijd meegespeeld in keuzes die wij door de jaren hebben gemaakt. Wij zijn trots dat we hier nu ook erkenning voor krijgen. Officieel gezien mogen we ons pas Planet Proof noemen nadat wij de controle van Planet Proof hebben gehad. Momenteel zijn we dus ‘On the way to PlanetProof’.

Wat is on the way to Planet Proof?

On the way to PlanetProof is een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk voor zuivel,Ā groenten en fruit, eieren, bloemen, planten, bomen en bloembollen.Ā Het bewijst (‘Proof’) dat je een product koopt dat duurzamer is geproduceerdĀ en daardoor beter is voor natuur, milieu, klimaat en dier.

Delen is lief šŸ˜‡

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.