Ons verhaal

We zijn trots op het feit dat we gegroeid zijn naar een telersfamilie met passie en liefde.

Het begin.

In 1997 namen wij de beslissing om het roer van ons bedrijf helemaal om te gooien. We waagden de sprong om ons rundveehouderij en akkerbouwbedrijf in te ruilen voor een nieuw avontuur: het telen van zoete kersen.

Spannende tijden braken aan: een geheel nieuwe bedrijfstak die nieuwe kennis en expertise vereiste. En zo begon het proces van verdiepen in de teelt: cursussen, bijeenkomsten, vergaderingen en heel veel leren. Met vallen en opstaan en na steeds weer bijschaven van onze kennis, hebben we ons gespecialiseerd in het telen van zoete kersen. Wij zijn trots op het feit dat we gegroeid zijn naar een telersfamilie met passie en liefde.

Samen als familiebedrijf.

Regelmatig brainstormen we samen met onze kinderen aan de keukentafel over ons bedrijf: wat kunnen we verbeteren aan de kwaliteit, verkoop en presentatie, of hoe pakken we de organisatie van onze jaarlijkse plukdag aan. Ons hele gezin, inclusief schoonzoon en kleinkinderen nemen deel aan dit proces zodat we met trots kunnen zeggen: wij zijn een familiebedrijf en samen als een team zijn wij Kersenbedrijf Jo & Monica Schaepkens.

Kom tijdens het seizoen gerust langs om een van onze verschillende kersenrassen te proeven.

kersen kopen bij de boer
Scroll naar top