Roodverkleuring-eerste-kersen-Schaepkens

Roodverkleuring eerste kersen

De eerste kersen beginnen eindelijk rood te verkleuren. We hebben genoten van een prachtig voorjaar met veel zon, maar april en mei waren toch wel koud en nat. Tevens ontbrak het ook aan voldoende zonlicht om de groei in het voorjaar voort te zetten. De groeiwinst die we met het warme voorjaar hebben behaald, is hierdoor verloren gegaan. Het wordt dus jammer genoeg geen vroeg kersenseizoen meer.

Start kersenpluk juni

We verwachten dat we rond half juni kunnen beginnen met de pluk van de eerste kersen. Dit jaar is het weer erg wisselvallig geweest, maar geen zorgen, we plukken en eten altijd kersen!

Het positieve nieuws van vandaag is dan ook dat het nog maar drie weken zal duren voordat de eerste kersen geplukt worden.

Meld je daarom aan als kersenvriend om op de hoogte te blijven van de exacte startdatum van het seizoen, of houd onze social media in de gaten!

Met hartelijke groet,

Jo en Monica ♥️

Delen is lief 😇

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.