Roodverkleuring-eerste-kersenrassen

Roodverkleuring van de eerste kersenrassen

De eerste kersen beginnen rood te kleuren, wat betekent dat het kersenseizoen binnenkort van start gaat. Vanwege het koude voorjaar lopen we iets achter op vorig jaar. Gelukkig begint het weer in Nederland nu eindelijk zomers te worden, waardoor de roodverkleuring rustig kan doorzetten.

Nog even geduld

Het weer in Nederland wordt steeds warmer en langzaamaan kijken we uit naar de eerste kersen van de zomer. Hoewel de roodverkleuring is begonnen, moeten we nog even geduld hebben zodat de kersen de tijd krijgen om goed te rijpen en op smaak te komen.

In onze blog Wanneer begint het kersenseizoen hebben we besproken welke factoren belangrijk zijn voor het begin van het kersenseizoen. Vanwege het koude voorjaar verwachten we dat de eerste kersen eind juni worden geplukt. Dus nog ongeveer 4 weken te gaan 🙂

Kwaliteit staat voorop

Bij Kersenbedrijf Schaepkens staat kwaliteit altijd voorop, en daarom wachten we met plukken totdat we helemaal tevreden zijn over de smaak van onze kersen. We beginnen pas met plukken wanneer de kersen echt goed op smaak zijn.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we alleen rijpe en lekkere kersen aanbieden. Elke kers wordt met zorg behandeld, om zo de lekkerste kersen te kunnen aanbieden. We zijn dan ook trots wanneer we eindelijk onze kwaliteitskersen kunnen aanbieden, en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over het aankomende kersenseizoen als wij. Dus nog ongeveer 4 weken volhouden en dan kunnen we eindelijk snoepen van onze kersen.

Houd onze website en sociale media in de gaten en hopelijk tot snel!

Jo en Monica Schaepkens

Delen is lief 😇

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.