karina-kers

Vandaag Kordia en Karina

De vakantie gaat nu voor de meeste langzaam beginnen. Wil je de vakantie goed inluiden? Kom dan vandaag nog langs voor een lekker kilotje kersen. Vandaag hebben we Kordia en Karina in het assortiment.

Kordia is stevig, lekker zoet en sappig. Ookwel de koningin onder de kersen.

Maar dit jaar is ook een goed jaar voor Karina. De Karina komt dit jaar op gelijk niveau met Kordia en is ook stevig, zoet en sappig. Qua suikerniveau zal de Karina een tikkeltje minder zoet zijn dan de Kordia maar dat is bijna niet te proeven. De Karina heeft wel vaster vruchtvlees.

Houd jij van een beetje afwisseling? Probeer dan de Karina. Ook Monica houdt van afwisseling en haar voorkeur gaat op dit moment uit naar Karina. Van de Karina hebben we beperkte voorraad voor vandaag en maandag.

Vanaf maandag Regina

Maandag starten we met de pluk van Regina. Ook weer een topkers dit jaar! Toch door de vele zonuren zijn veel rassen dit jaar extra lekker. De Regina is dit jaar de favoriet van Jo. ”ik vind het een sjieke kers omdat de Regina hard en sappig is, en de stevigste van alle (zoetere) rassen is.” Vanaf maandag is er voldoende voorraad van de Regina.

Maar komende week komen ook andere toppers eraan zoals Penny, Sylvia en Duroni. Het kan per dag verschillen wat er in het assortiment ligt omdat we met een natuurproduct werken. Alle rassen zijn van uitstekende kwaliteit dit jaar dus laat je verrassen!

Kersenjam en honing op voorraad

We hebben de kersenjam en honing ook weer bijgevuld voor de liefhebbers. Op = op

Chocolate Cherries (kersen omhuld door chocolade) zijn ook weer bijgevuld en worden verkocht zolang de voorraad strekt.

We hopen jou weer snel te mogen begroeten!

Een hartelijke groet,

Jo, Monica en de rest van ons team

Delen is lief ­čśç

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Als Kersenvriend ontvang je een reminder zodra het kersenseizoen begint, leuke aanbiedingen via de mail en informatie over onze kersenplukdag.
Aanmelden kersenvriend
We sturen je alleen e-mails tijdens het kersenseizoen. Lees hier onze privacyverklaring.