Gekleurde-kersen-4

Zal het zonnetje dan nu eindelijk de kou verdrijven?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Langzaam naderen we het kersenseizoen… Dagelijks lopen we een rondje door onze kersenplantage en we zien dat de kou van het voorjaar toch voor vertraging in de ontwikkeling van de kersen heeft gezorgd. Dit zorgt ervoor dat het seizoen naar verwachting ongeveer 2 á 3 weken later start dan vorig jaar.

Warmer weer

Sinds deze week zien we dat de kersen toch goed door dikken. De kersen krijgen al wat kleur en we beginnen ook eindelijk warmer weer te krijgen. Hopelijk zal de warmte die eraan komt ervoor zorgen dat we weer wat inlopen, zodat we tóch iets vroeger kunnen starten met de verkoop van onze kersen.

We doen ons best, zodat we over een aantal weken met z’n allen weer kunnen genieten van heerlijke zoete kersen!

Plukdag

We ontvangen al veel vragen over de plukdag. Deze blijft vooralsnog onzeker. Zodra we hier een beslissing over genomen hebben, zullen wij dit direct met jullie delen. Op dit moment zijn we nog bezig met hagelnetten plaatsen, wat een enorme klus is. Deze dienen voor het weren van vogels.

We houden jullie op de hoogte over de verdere ontwikkelingen… Voor nu nog een aantal foto’s van hoe de kersen zich beginnen te kleuren!

Gekleurde-kersen-1
Gekleurde-kersen-3
Gekleurde-kersen-2
Kersenvriend

Meld je aan als Kersenvriend

Ben je ook zo gek op kersen? Meld je dan aan als onze Kersenvriend!

Als Kersenvriend ontvang je:

Wij zullen je niet spammen. Lees onze privacyverklaring.